Cleaver Japonský sekací nôž DMS 165
Japonský kuchynský sekáčik patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov a má v kuchyni mnohonásobné využitie.
DMS 165 Cleaver Knife Japonský sekací nôž.
Nože vyrobené zvarovou technológiou v 70 vrstvách zlúčili mäkkú oceľ VG 2 a tvrdú oceľ VG 10. Vďaka tomu získali skvelé vlastnosti - extrémnu tvrdosť a dlhú životnosť.
Dodávateľom materiálov pre naše nože je japonská oceliareň TAKEFU.
Rukoväť nožov pochádza z javorového dreva a je upravená metódou KEBONY.
Táto technológia vyvinutá v Nórsku je patentovaným procesom, ktorý bez škodlivých látok a toxínov zosilňuje bunkovú štruktúru použitého javora a rukoväti dodá nielen prvotriedne vlastnosti tvrdého dreva, ale aj sýtu hnedú farbu.
Japonský kuchynský sekáč patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov a má v kuchyni mnohonásobné využitie.
Mohutná a veľmi ostrá čepeľ je určená na krájanie zeleniny na veľmi tenké plátky a taktiež na oddeľovanie mäsa a krájanie.
Materiál čepele | VG-10 - (Takefu) Japonsko - 59-61 HRC -Tradičná japonská oceľ, známa aj ako „zlatý štandard“. Výberom noža z tejto ocele určite nič nepokazíte a v posledných rokoch je táto oceľ cenovo naozaj dobre dostupná. |
Dĺžka čepele | 165 mm |
Celková dĺžka | 305 mm |
Materiál rukoväte | Jaseňové drevo |
Dĺžka rukoväte | 140 mm |
Materiál púzdra | drevená krabička |
Povrchová úprava čepele | Damašková |
Personalizované gravírovanie | Na objednávku |
Celková hmotnosť | 900 gr |