DMS 203 Chef Knife Japonský univerzálny kuchársky nôž
DMS 203 Chef Knife Japonský univerzálny kuchársky nôž.
- Nože vyrobené zvarovou technológiou v 70 vrstvách zlúčili mäkkú oceľ VG 2 a tvrdú oceľ VG 10. Vďaka tomu získali skvelé vlastnosti - extrémnu tvrdosť a dlhú životnosť.
- Dodávateľ materiálov pre naše nože je japonská oceliareň TAKEFU.
- Rukoväť nožov pochádza z javorového dreva a je upravená metódou KEBONY. Táto technológia vyvinutá v Nórsku je patentovaným procesom, ktorý bez škodlivých látok a toxínov zosilňuje bunkovú štruktúru použitého javora a rukoväti dodá nielen prvotriedne vlastnosti tvrdého dreva, ale aj sýtu hnedu farbu.
Univerzálny japonský kuchársky nôž typu Gyuto patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov. Má všestranné využitie, je veľmi silný a ostrý, preto je ideálny na krájanie mäsa, rýb a zeleniny.
Podobné produkty





