Naposledy zobrazené

phone

 SUPERNOŽE
 
               Vajnorská 24  Bratislava

phone

OTVÁRACIE HODINY            Ut-Št: 10:00-17:00

Pi: 10:00-15:00

Obed prestávka

12.00 - 12.30


email

EMAIL

              info@supernoze.sk


phone

ZAVOLAJTE NÁM


                       0910 705 507

 

DOPRAVA ZADARMO
Pri nákupe aspoň 130 €
 
NAJLEPŠIE NOŽE
Ponúkame najlepšie nože na Slovensku

 

 

 

 

Yaxell ZEN Kiritsuke nôž

NÁŠ TIP Exkluzívne
Kód produktu: 35534
Výrobca: YAXELL
Záručná doba: 2 roky
Dostupnosť: 7 pracovných dní
Cena bez DPH: 132.50
159.00
ks

Charakteristika:

ZEN Kiritsuke nôž s dlhou čepeľou a ostrou špičkou, rovnako dobre slúžia pri príprave zeleniny, tak pri krájaní plátkov mäsa a rýb. Kiritsuke je univerzálny nôž na prípravu tradičnej japonskej kuchyne. Kiritsuke znamená "rozrezaný" - preto je v Japonsku tak obľúbený pri porciovaní a príprave sashimi (ostrá špička sa zapichne do ryby a jednoducho ju rozreže).

Popis:

Čepeľ je zhotovená z extrémne tvrdej japonskej VG 10 ocele o tvrdosti 61 HRC, ktorá zaručuje nožmi vynikajúcu ostrosť a trvanlivosť. Jadro je obložené vysoko kvalitný nerezovou oceľou z oboch strán. Jamkovanie od kladiva na hornú časť čepele dodáva nožom pôsobivý vzhľad.

Rukoväť je vyrobená z čiernej plátnovej Micarty, ktorá sa príjemne drží, mokrá nekĺže a je veľmi odolná. Rukoväť je dokonale vyleštená a pevne pripojené pomocou 2 nerezových nitov.

Použitie a starostlivosť:
  • Používajte nože iba na krájacej doske.
  • Nôž nie je sekáčik, a preto ho nepoužívajte na sekanie potravín.
  • Nože by nemali byť používané na krájanie mäsa s kosťou.
  • Nepoužívajte nôž ani na krájanie mrazených potravín.
  • Nôž čistite vlažnou, nie horúcou, vodou a jemným čistiacim prostriedkom.
  • Nože neumývajte v umývačke riadu.
  • Nože vždy ukladajte mimo dosahu detí.
Balenie:

Každý nôž je dodávaný v darčekovej kazete, ktorá tiež zaručuje, že sa nôž pri dodaní nepoškodí.

? ZEN je registrovaná ochranná známka spoločnosti Yaxell Corporation. Toto slovo znamená v japončine „najzdravšie jedlá“.

Na prípravu zeleniny, krájanie plátkov mäsa a rýb, porciovanie mäsa, atď.